perjantai 13. maaliskuuta 2015

Uusia juttuja Ikeasta

Heissan toverit! Niin kuin viime postauksessa vähän puhelin, niin tänään taitaa Ikea kutsua näin taas vapaapäivän kunniaksi. Pari juttua piti kuitenkin käydä kotiuttamassa jo vähän niin kuin varkain ja etukäteen. Oli kova pelko, että ne pääsee loppumaan ennen kuin päästään apajille. ;D Molemmat oli aika herätejuttuja, mutta sitäkin parempia hankintoja musta!

Meiltähän löytyy tosiaan toi ikean telkkari, ja nyt hommattiin siihen yhteensopiva äänentoistojärjestelmä. Ovh näille on 300€, ja koska ne poistuu nyt valikoimasta, niin maksettiin näistä 40€. Ei lainkaan huonmpi diili sanoisin! Ja nää on vielä niin loistavat, kun on tosiaan hyvin yhteensopivat ton telkkarin kanssa. Näistä löytyy myös Blueray-soitin ja radio, ja oon ihan myyty. Ja ei nää oo ulkonäöllisestikään yhtään pöllömmät. Tuo valkoinen langaton(!!) subwoofer on oikein suloinen ja mätsää kivasti valkoiseen telkkariin. Miellyttää siis tämänkin esteetikon sisustussilmää. (; Ja koska radiokin näistä loistosysteemeistä löytyy, voin pistää vanhat ja isot stereot myyntiin! Niin säästyy taas lisää tilaa ja täydellinen winwin tilanne. Mieskin on tyytyväinen, kun sai uuden lelun millä leikkiä ja kunnon äänet telkkariin. Kaikki on tyytyväisiä. :D



Toinen juttu on niiiin söpö! Hei, katsokaa nyt sitä. Meidän ihan ikioma mandariini minipuu! Siis tää on niin käsittämättömän suloinen, että mun oli pakko saada tämä. Se levittää ympärilleen ihanan raikasta sitrushedelmäistä tuoksua. Ja tämän hedelmiä voi kuulemma ihan oikeasti jopa syödä! Kovin vakuuttunut en ehkä siitä olisi, mutta kuiteskin. Ei mikään ihan turha puu meillä. ;) Ja ties mitä tästä vielä kasvaakaan!




Sain eilen suoritettua loppuun autokoulun harjoitteluvaiheen, joka piti sisällään ajotunnin, teoriatunnin ja ryhmäajon. Ja tässä vaiheessa voin todeta, että olin siihen oikein tyytyväinen! Ajelin molemmat ajelut Tapsan kanssa, ja koen että sain ajotunneista tosi paljon hyödyllisiä neuvoja omaan ajamiseeni. En esimerkiksi tykkää yhtään ajaa Helsingin keskustassa, ja koko ensimmäinen tunti pyörittiin juuri siellä. Ja teoriatunnin pitänyt mies oli yksinkertaisesti nero! Hän antoi tosi hyviä konkreettisia esimerkkejä tilanteista, joihin voi törmätä liikenteessä. Tunnilta opin paljon lisää ennakoinnista ja "laajemman kuvan näkemisestä". Harjoitteluvaihe ei siis todellakaan ollut mikään turha juttu, muuta kuin suolaisen hintansa ja hajauttamisensa takia. Ja molemmat autokoulunopettajat olivat vielä tästä ihan samoilla linjoilla mun kanssa. Toivottavasti tämä kantautuu vielä jonain päivänä sinne päättäjillekin asti.

Projekti "uusi parveke & työhuone Kotipesään" etenee myös oikein kivasti. Tänään uudet omistajat hakevat vanhat parvekekalusteet ja työtuolin uusiin koteihinsa. Jäljellä myytäväksi olisi siis vielä ainakin työpöytä ja ehkä myös yksi lipasto. Ja ainiin myös ne stereot. En voisi olla tyytyväisempi, sillä nyt voidaan hyvillä mielin hankkia uudet kalusteet ja alkaa laittaa huoneita uuteen uskoon!

Ja hei muistakaapas nyt nauttia näistä ihanista ilmoista joilla meitä hellitään! Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille tasapuolisesti! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti